Andekas Briti kokk Ben Churchill tüdines tavalise välimusega magustoitudest ära ja tahtis teha midagi erilist. Tänu nutikale ideele teha võimalikult eemalepeletava välimusega maiuseid on ta saanud väga menukaks nii oma restoranis kui sotsiaalmeedias.
Välimus on petlik: magustoidud, mis meelega söögiisu ei tekita
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Churchilli magustotudeks on näiteks vahune nõudepesukäsn, konidega tuhatoos ja hallitav apelsin.
Roogade väljamõtlemise ja teostamise peale on tal kulunud ühest päevast kuue kuuni – iga mõte ei ole olnud lihtsasti teostatav.
Koka sõnul on kõik detailid magustoitude juures söödavad ja maitseomadused on tasakaalus.
Sageli kasutab ta koostisainetena pudingit, šokolaadi ja siirupit.
Vaata videot!