Rongavanemate häbipost: tööle läinud vanemad lukustasid oma pisipõnnid puitkasti

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongavanemate häbipost.
Rongavanemate häbipost. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kolmeaastased brasiilia kaksikud leiti lukustatuna puitkasti, poiste vanemad on väärkohtlemise kahtlustusega vahi alla võetud.

Anonüümse vihje saanud politsei leidis Brasiilia majapidamisest ühe õige hirmuäratava vaatepildi - puitkasti lukustatud mudilased. Mis veelgi enam - kolmeaastased poisiklutid olid teineteisest vaheseina ja tabalukkudega eraldatud.

Poisid leidnud politseinike sõnul oli kastist avanev vaatepilt ebainimlik ja moraalilage, vahendab thesun.co.uk. Vendadel polnud ei mänguasju, ei patju-tekke, mis neile mugavust ja lohutust pakkuda võinuks.

Leitud pisipõnnid paigutati varjupaika, laste talupidajaist vanemad aga vanglamüüride vahele. «Vanemate sõnul paigutasid nad lapsed eest ära, et põllu peal tööd teha ja majapidamise eest hoolt kanda,» märkis sealne politseiülem Sonimarcos, lisades, et välised vägivallatunnused poisipõnnidel õnneks puudusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles