Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Rakvere kasvatas oktoobris tublisti lihamüüki

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Rakvere sinepine ahjusink küpsetuskarbis.
Rakvere sinepine ahjusink küpsetuskarbis. Foto: Rakvere Lihakombinaat

Rakvere Lihakombinaat teatas, et oktoobris kasvas talvehooaja toodete müük võrreldes 2007. aasta sama kuuga kuni 70 protsenti

Müüginumbrite kasvule aitasid kaasa sel aastal turule jõudnud uued tooted.

Küpsetamata lihade sortimenti, kus kasv oli kõige suurem, on sel aastal lisandunud neli uut toodet (ahjuribi, sinepine ahjusink, BBQ seapraad ja sea sisefilee ploomidega).

Lihakombinaadi kommunikatsioonijuhi Kairit Pritsi sõnul läheb Rakvere Lihakombinaat talvele vastu positiivsete ootustega, kuna juba praegu maha sadanud lumi ja saabunud külmad panevad inimesi rohkem liha küpsetama ning verivorste praadima.

Seda, et külmade ilmadega süüakse enam liha, on ettevõte Pritsi kinnitusel täheldanud juba mitmel aastal. 


.

Tagasi üles