Pirital tunnustatakse kauneid koduaedasid

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Pirita Linnaosa Valitsus kuulutab välja konkursi «Kauneim koduaed Pirital 2018», et tunnustada püüdlikku hobiaednikku.

«Kodu kaunistamiseks ei pea üksnes uusi väärtusi looma - hooneid ehitama, puid ja ilutaimi istutama. Olemasolevat peab aga korras hoidma ning vajadusel taastama. Aia eest hoolitsemine nõuab pühendumist ja on kahtlemata suur töö. Seetõttu oleme aastaid valinud välja kauneima koduaia ja tunnustanud aia omanikku auhindadega,» ütles Pirita linnaosa vanem Alina Tubli.

Võitja valimisel võetakse arvesse terviklikku ruumi mõju (lahenduse idee originaalsus, funktsionaalsus, koha omapärast tulenevate võimaluste kasutamise oskus), heakorda (hoonete korrastus, teede seisund ja sobivus), haljastust (muru, lilled, ilupuud ja põõsad) ja väikevorme (skulptuurid, piirded ja väravad, väikehooned, lehtlad, mööbel, mänguväljakud, basseinid, valgustus ja muu selline).

Kandidaate saab esitada kuni 06.08.2018 kell 11.30. Kandidaadi esitamisel tuleb saata aiast foto ja kontaktandmed e-postile  tonis.liinat@tallinnlv.ee.

Lisainfot leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles