Statoili kohvivalikut uuendas oma ala maailmameister

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvi
Kohvi Foto: Reuters / Scanpix

Statoili kohvivaliku uuendamist ning maitse ja kvaliteedi paremaks timmimist konsulteeris Eesti eelmise aasta meister-barista ning 2007. aastal toimunud rahvusvaheliste võistluste «Coffe in good spirit» käigus maailmameistriks tunnistatud Helger Aava.

Lisaks täiustatud retseptidele valiti kümnete oasortide seast välja spetsiaalse röstiga kohvioad, mis sobivad nii musta kui piimaga kohvi valmistamiseks, vahendas ettevõte.

Täiesti uuelaadse tootena lisandus osades Statoili teenindusjaamades valikusse ka kohvikakao, mis pakub uudset maitseelamust nii kohvi kui kakaosõpradele.

Kohvivaliku uuendamise käigus on kõikidesse Eesti Statoili teenindusjaamadesse paigaldatud ka uued seadmed - täisautomaatsed oakohvi masinad.

Statoili teenindusjaama kohvimoodulist leiab erimaitselisi siirupeid, mille abil kohv oma soovi järgi maitsestada.

Lisaks siirupitele jõuavad lähiajal teenindusjaamadesse kohvijoogi maitsestamiseks klientidele pakutavad kaneeli- ja kakaopulbrid, mida  piimakohvi vahule raputamisel saab joogile lisada uusi maitsevarjundeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles