/nginx/o/2008/12/13/104801t1h6fec.jpg)
Tarretisenapsvõi võib pidada pidustuste asendamatuks osaks ning valides poeriiulitelt erinevat sorti tarretisi ja maitseviinasid, võib igaüks lõpuks oma lemmiku leida.
Tarretisenapsvõi võib pidada pidustuste asendamatuks osaks ning valides poeriiulitelt erinevat sorti tarretisi ja maitseviinasid, võib igaüks lõpuks oma lemmiku leida.
* 2 pakki maasika- või vaarikatarretist
* 3 dl keedetud vett
* 2 dl jääkülma vett
* 1/2 l viina
* kergelt vahustatud kreemi
Lase vesi keema, lisa 2 pakki tarretist ning sega kuni želatiin on täielikult sulanud.
Sega viin veega, lisa see tarretisele ja sega hoolikalt. Vedelikku pitsidesse valades jäta ruumi ka kreemile.
Ära unusta enne tarretise pitsidesse või plasttopsidesse valamist sinna pisut rasvainet piserada, sest nii on seda külalistel lihtsam võtta ning see ei jäta napsile mingisugust maitset.
Pitsid ei tohiks olla väga suured, pigem peaks naps ühe korraga suhu ära mahtuma.
Allikas: www.vg.no