Korda sama ülejäänud pallikestega ning valmisvolditud kuklihakatised tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kata kergelt õlitatud toidukilega ning jäta need umbes 1,5 tunniks sooja kohta kerkima.
Küpsetamiseks kuumuta auruti* keskmiselt kuumaks ning auruta kukleid umbes 8 minutit, kuni need on mõnusalt kerkinud. Ilmselt pead seda mitmes osas tegema. Säti kindlasti kuklite alla küpsetuspaber, sest muidu need võivad aurutisse kinni jääda.
Rebi seened ribadeks ning sega hoisini ning sidrunimahlaga läbi ja jäta vähemalt pooleks tunniks seisma.
Kuklite küpsemise ajal prae kuumal pannil õli sees mõnusalt krõbedaks.
Ribasta punane kapsas nii õhukeselt, kui vähegi suudad, haki peenelt hulka seller, sibul ja koriander.
Maitsesta sidrunimahla, soola ja tšilliga, lisa õli ja mudi kõik käte vahel korralikult läbi ning jäta see vähemalt pooleks tunniks seisma, et maitsed ühtlustuda saaksid.
Haki umbes pool sibulat alates valgest osast üliõhukesteks viiludeks ning tõsta kõrvale.
Ülejäänud sibul ning koriander haki jämedalt ning seejärel surista koos õliga saumikseri abil ühtlaseks. Maitsesta soolaga ning sega sisse õhukesed sibulaviilud.
* Kui sul aurutit ei ole, minul näiteks pole, siis see ei ole maailma lõpp. Selle asemel võtsin suure poti, sättisin selle põhja madala kuumakindla kausi ning kallasin potti kuuma vee nii, et kausi ülemine äär jäi napilt kuivaks. Seejärel sättisin potti kausi peale tavalise puidust korvi ning oligi kodukootud aurutaja valmis.