Magustoitu müüdi kaalurikke tõttu kaks korda kallimalt

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Kull

Kaalurikke tõttu sai Tartu Kaubamaja toidumaailmas ühe magustoidu peale vale kaaluga etikett ning ostja pidi toote eest üle kahe korra rohkem tasuma, kuid kauplus lubab oma vea kinkekaardiga kompenseerida.


Tartu Kaubamaja toidumaailmast kaks erinevat magustoitu ostnud klient märkas kodus, et vaatamata sama suurusega pakendile on ühe magustoidu kaal enam kui kaks korda suurem kui teisel.

Tarbija24.ee'le ostetud toodetest pildi saatnud Andres Kull rääkis, et tema naine Kai sooritas ostu 10. detsembril kella 15.30 paiku.

Saadetud pildilt on näha, et kohupiimakreemiga pakendi sildil on netokaaluks märgitud 0,516 kg ja hinnaks 35,60 krooni. Täpselt sama kilohinnaga ja sama suures pakendis šokolaadikreemi sildil seisab aga netokaal 0,232 kg ja hind 16 krooni.

Tartu Kaubamaja Toidumaailma juhataja Ülle Randlinn tunnistas, et kaebus on täiesti õigustatud. «Kaalurikke tõttu on tulnud kaalust välja vale kogusega etikett ja teenindaja oma tähelepanematusega on selle ka karbi peale kleepinud,» selgitas ta.

«Sinna karpi mahub umbes 220 kuni 235 g kohupiimakreemi marjadega. Tunnistame oma süüd, palume väga vabandust,» ütles ta.

Tegemist oli Randlinnu sõnul sellise rikkega, kus kaal võtab aeg-ajalt kuskilt mälust vale kaalunumbri. Kuna töötajad on sellest teadlikud, siis tavaliselt jälgitakse, et kaal vastaks pakendi suurusele ning vajadusel toodet kaalutakse uusti, rääkis ta.

Randlinn ütles, et kaalu on käidud parandamas ja nüüd lubati ka ära vahetada.

«Kompenseerime meie poolt tekitatud ebameeldivuse kliendile Kaubamaja kinkekaardiga,» lisas Randlinn. Toidumaailma juhataja palus klienti temaga ühendust võtta, info sai Andres Kullile edastatud.      

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles