:format(webp)/nginx/o/2018/07/30/11113644t1h2ead.jpg)
Sõbranna uuest lugejamängust võtab osa Triinu, kes jagab meiega oma tikrimoosiretsepti.
Sõbranna uuest lugejamängust võtab osa Triinu, kes jagab meiega oma tikrimoosiretsepti.
Lumisel talvehommikul pannkookide peale sobib tikrimoos imehästi. Seda süües meenuvad suviselt sumedad õhtud, mil moosi sai keedetud. Tikritest tuleb mõnus tugev ning kergelt vürtsikas maitse ja piparmünt annab suvise värskuse.
Retsept:
Lase marjad veega keema ja lisa piparmünt.
Keeda madalal kuumusel, kuni marjad pehmed. Lisa suhkur ja keeda moos paksuks. Võta piparmüntpotist välja ja viska minema. Pane moos purkidesse.
Moos sobib igale poole: juustule, pudrule, pannkookidele.