Hea nipp, kuidas toiduvalmistamise pealt iga päev kõvasti kokku hoida

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Toiduvalmistamine võtab päevast väga suure osa ja liigagi tihti tekib kiusatus välja sööma minna, mitte jälle maadelda temaatikaga, mis õhtuks süüa ja kes selle valmis teeb. Õnneks leidub üks hea nipp, mis kõvasti aega säästab.

Selleks, et toiduvalmistamine päevast ebamõistlikult suurt tükki ei hammustaks, tuleb sisse seada nädalamenüü, vahendab Apartment Therapy.

Nädalamenüü puhul tuleb kord seitsme päeva jooksul maha istuda ja panna kirja, mida järgneva seitsme päeva jooksul süüa kavatsed. Siis tuleb käia poes, osta ära kõik vajaminev ja edasi läheb kõik juba lihtsalt.

Kui iga päev on selge, mida selle päeva jooksul süüa teed, jääb ära frustratsioon peamurdmisega. Harvem ja kindla nimekirja alusel poes käimine aitab säästa raha ja vältida emotsioonioste.

Ideaalseim aeg nädalamenüü kavandamiseks on nädalavahetus, ka poes ära võiks käia nädalavahetuse jooksul. Menüü kavandamisse saab kaasata kogu pere: ka lapsed võiksid sõna sekka öelda, mida nad mõnel päeval õhtuks süüa soovivad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles