Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tavatu, kuid lihtne meetod peseb ja koorib kartulid samaaegselt (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: pixabay.com

Kartulitoidud maitsevad eestlastele väga, aga olgem ausad: nende pesemine ja koorimine on paganama tüütu. Üks lihtne nipp teeb ära mõlemad ülesanded korraga.

Selleks, et praegune värske kartuli saak vähese vaevata puhtaks ja kooritud saada, ei lähe vaja muud kui vett läbilaskvat anumat ja survepesurit. Siis tuleb teha nii:

Paksema koorega vanematel kartulitel see nipp muidugi sedasi ei tööta ja koorimiseta ei pääse, aga väga hästi puhtaks saab kartulid survepesuriga alati. 

Tegemist on üldse hea seadeldisega, mis sobib suurepäraselt ka näiteks vaipade pesemiseks. 

Milleks sina survepesurit kasutad?

Tagasi üles