«Piiblitunniks» kogunenud öömajalised rikkusid reegleid ning avaldasid vastupanu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb üüriturg.
Airbnb üüriturg. Foto: Martin Bureau / AFP/Scanpix

Airbnb üüriturul korterit jaganud Ben Newmani üllatus oli suur, kui kokkulepitud nelja öömajalise asemel kaamerasilmas hoopis 25 inimhinge täheldas. 

Airbnb üürikodu omanik Ben Newman ei suuda uskuda kuivõrd kaugele võib inimeste jultumus küündida. Mehe kodus korralikku hävitustööd teinud öömajalised jätsid mehele mõru maigu suhu ning augu taskusse.

Newmanile ja ta elukaaslasele jäi ootamatu inimmass puhtjuhuslikult kaamerapildilt silma, vahendab news.com.au. Nelja oodatud inimese asemel suutis noorpaar peagi juba 25 hingelist kokku lugeda.

Korteri omanik Newman helistas kohemaid öömajalistele, kes lubasid lühikese «piiblitunni» järel rahva laiali ajada. Tunnid möödusid ning selle asemel, et näha kahanevat inimmassi, paistis Newmanile ja ta elukaaslasele, et rahvast tundub just vastupidi juurde tulevat. Niigi juba reegleid rikkunud külalised osutasid korteri omanikule jultunult vastupanu ning keeldusid lahkumast.

Airbnb esindaja kõne öömajalistele ei võtnud samuti vedu ning Newman pidi isiklikult kohale sõitma, et inimesed välja tõsta. Tänu videosalvestistele saavutas mees võidu ning sai ka kodumajutusettevõttelt kompensatsiooni riuklike üüriliste kätetöö eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles