/nginx/o/2018/08/09/11166330t1h912d.jpg)
Kuumus on mõnus, aga mitte siis, kui oled valmistanud mõnusa kokteili ja see vesiseks muutub. Kuidas kuumalaine ajal enda suvine kokteil mõnus ja külm hoida?
Kuumus on mõnus, aga mitte siis, kui oled valmistanud mõnusa kokteili ja see vesiseks muutub. Kuidas kuumalaine ajal enda suvine kokteil mõnus ja külm hoida?
Hilton Tallinn Parki hotelli peabaaridaam Sirli Kikase sõnul paneb suvine aeg kokteilimeistrid väljakutse ette, teiselt poolt pakub palju võimalusi värskest ja kohalikust toorainest maitsvaid jooke kokku segada. «Kuumus ja lauspäike võivad värskendava ja külma kokteili kiirelt vesiseks muuta ja selle maitseomadusi vähendada. Kui ise kodusel terrassil kokteile valmistada või väljas restoranis jooki tellida tasub tähele panna mõnda lihtsat nippi, mis aitavad joogil kauem värskena püsida,» selgitab Sirli.
Pea meeles:
Sirli julgustab kokteilidega nii kodus kui ka restoranis käies eksperimenteerima! «Proovige erinevaid maitsekombinatsioone ja uurige baarimenitelt, milliseid komponente nad soovitavad omavahel kokku segada. Ei tasu ka karta, et alkoholita kokteilid ei maitse hästi, on liiga magusad või meenutavad limonaadi. Pange meid proovile ja laske meil leiutada uusi maitseid. Suvel soovitan kindlasti proovida värskeid, marjaseid või puuvilju sisaldavaid kokteile. Meie suvi on nii lühike ja värsket saab vaid piiratud aja jooksul!»