Limonaadimüügiga rikkaks saanud vennaksed soetasid oma esimese kodu enne täisealiseks saamist

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zach ja David Tanner.
Zach ja David Tanner. Foto: realestate.com.au

David ja Zach Tanner on suure vaevaga teenitud raha kasvama pannud – noormeestel on õnnestunud enne täisealiseks saamist päris oma kodu muretseda.

Austraaliast pärit vennaksed, 12-aastane Zach ja 10-aastane David, on kahtlemata eeskujuks paljudele. Seitse aastat tagasi püsti pandud limonaadiäri on võimaldanud väikemeestel enne täisealiseks saamist päris oma kodu soetada.

Ettevõtlike noorhärrade maailmavallutusplaanid ei lõppe aga niipea, vahendab realestate.com.au. Noormehed unistavad suurelt ning on seadnud eesmärgiks noores eas finantsvabaduse saavutamise. 

Vennad Tannerid.
Vennad Tannerid. Foto: realestate.com.au

Poiste sõnul ei haaku nende arusaamad ning tõekspidamised paraku eakaaslaste omadega. «Teised lapsed on üllatunud, et me seda teeme,» märkis Zach. Laste isa Andy Tanneri sõnul on aga poiste ainsaks eeliseks oma eakaaslaste ees nende innukus ning kaljukindel pühendumus oma investeeringutesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles