Teismeline avastas keset ööd ukselävel seisva võõra (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov/ Scanpix

Briti neiu avastas enda ehmatuseks majja tunginud võõra, kes oli ennast mugavalt tütarlapse ukselävel seisma seadnud.

15-aastase Wendy Hutchinsoni ööuni jäi lühikeseks. Hommikul kell pool kolm ühtäkki üles ärganud tütarlaps avastas ukselävel seisva võõra mehe. 

Ehmunud Wendy ei teinud avastuse peale piiksugi kuni võõras lõpuks tuldud teed pidi tagasi läks, vahendab walesonline.co.uk. Vahejuhtumi peale politsei kutsunud Hutchinsonide pere varahommikune saaga ei lõppenud aga veel niipea.

Vahetult peale ametivõimude lahkumist, täheldas pereema tagahoovis taas kedagi kahtlast. Sissetungija oli nimelt unustanud oma seljakoti Hutchinsonide pere juurde ning naasnud, et lunastada kaotatud vara.

«Politsei lahkus ning kuskil poole viie paiku nägi mu abikaasa üht võõrast meest meie tagaaias. Ma arvasin kohe, et sissetungija tuli oma seljakotile järele,» märkis perepea Tony.

Tasaarveldust tegema tulnud noormehe jalad ei olnud paraku nii väledad kui pereisa omad ning 22-aastane võõras peeti lõpuks kinni. Kohalik politsei alustas küll uurimist, ent lasi mehe paari päeva pärast süüdistusteta vabaks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles