:format(webp)/nginx/o/2018/08/24/11309671t1h6e43.jpg)
Neljapäeval toimus Coca-Cola suvelõpupidu, kus pakkus maitsvaid roogi Enn Tobrelutsu toitlustustiim. Kõikvõimalike lihade kõrval võitis osalejate südamed lihtne roheline salat, mis viis keele alla. Küsisime nõu, kuidas igav roheline salat maitsvaks teha.
Meie lugejatele jagab soovitusi grillmeister Enn Tobrelutsu meeskonna liige Margit Õitspuu.
Kõige mõnusama salati saad, kui segad kokku tavalise rohelise salati segu, lisad avokaadot, tomatit, kurki ja maitsestad mõne hea smuutiga. Kui kodus smuutit teete, head on näiteks apelsini või õuna smuutid, kallake salat värske smuutiga üle.
Õitspuu sõnul hakkab trend ikkagi muutuma kartulilt kergema peale. Lisaks smuutidele sobib rohelisi salateid maitsestada naturaalsemate maitsetega, näiteks klassikaline sidrunimahl.