Paar säästis kodu renoveerides üle 30 000 euro

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalias elav paar Tracey O’Malley ja Tom Zwanink säästsid maja renoveerimisel üle 30 000 euro, renoveerides kodu kasutatud ja soodsate vahenditega. 

O`Malley ja Zwanink ostsid kaks aastat tagasi Sydney eeslinna Eagle Vale`i  kahekorruselise kolme magamistoaga maja ja kasutasid selle renoveerimiseks kaupasid, mille soetasid eBayst, kohalikest poodidest ja Facebookist, kirjutas homes.nine.com.au. Kui maja oli valminud, võrdles O`Malley renoveerimiseks kasutatud tarvikute hindasid asjade poehindadega ning leidis, et säästeti ligi 30 000 eurot.  

«Teadsime, et see saab olema suur katsumus, kuid olime kasutanud mõlemad ka varem teise ringi asju,» ütles O`Malley. Naise sõnul otsisid nad poodidest ka erinevaid sooduspakkumisi ja kasutatud renoveerimistarvikuid. 

Paar hoidis silma erinevatel pakkumistel ja arvutas, mis maksaksid tooted uhiuutena. Enamikke «teise ringi asjadest» ei oldud tegelikult kunagi kasutatud. Need lähevad ühelt omanikult teisele, kuid tihti tuli ette, et eelmine omanik ei olnud neid kunagi kasutanud. Selliseid olukordasid tuli ette, kui omanik on meelt muutnud ja ostetud asi oli jäänud seisma. 

O’Malley`i ja Zwanink`i sõnul oli kõige parem leid uhiuus gaasikamin, mida müüakse poodides ligi 3000 euroga, kuid nemad soetasid selle endale 170 euroga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles