Üks nipp teeb kodu koristamise oluliselt lihtsamaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Apartment Therapy toimetaja Shifrah Combiths andis nõu, miks on hea koristada kodu jaotades erinevad ülesanded nädalapäevade peale, mitte kraamida majapidamist ruumide kaupa.  

Combiths soovitas koristada kodu nii, et päevade peale jaotatakse erinevad ülesanded, sest selline meetod teeb koristamise mugavamaks ja säästab palju aega, vahendas Apartment Therapy

Combiths soovitas jagada ära tööülesanded päevade kaupa, näiteks võtta esmaspäeviti tolmu, korrastada reedeti külmkappi, koristada kappe ja sahtleid laupäeviti ning vahetada pühapäeviti voodilinasid. 

Combithsi hinnangul on hea võtta üheks nädalapäevaks kindel ülesanne, sest siis ei pea vahetama pidevalt koristusvahendeid. Samuti saab iga päev üle vaadata kõik majapidamise ruumid ning kontrollida, kas asjad on oma kohtadel või ega mõnes toas ei ole tekkinud liiga suurt segadust. Combithsi hinnangul on nii ka lihtsam pidada meeles, mida peab sel päeval tegema ja tööülesanded ei unune.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles