Retseptide autor on kohvik-restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek.
- Suitsuräim 100 g
- Sibul 100 g
- Küüslauk 50 g
- Marineeritud või hapukurk 100 g
- Mädarõigas 50 g
- Majonees 100 g
Sibul ja küüslauk tükeldada ja praadida, seejärel jahutada ja segada tükeldatud räime, kurgi, mädarõika ja majoneesiga. Serveerida tostada'l (frititud tortiljal).
- 1 lahtiklopitud muna pintseldamiseks
- Munavalge 5 tk
- Sinep 1 tl
- Sool
- Suitsupaprikapulber
- Odrajahu
Kiisafilee paneerida munas ja jahus, praadida pannil õlis ja enne serveerimist flambeerida pannil Vana Tallinnaga. Serveerida rukkileival või rukkipital, aga kindlasti heeringamarja ja värske peterselliga.