Lähenev sügis ei tähenda, et rohelised salatid peaks laualt kaduma. Pimedal ja külmal ajal annab roheline salat vitamiine ja aitab hoida talvise toidu kergena. Enn Tobreluts soovitab eriti maitsvaid koosluseid, mis toidulauas kõigi südamed võidavad.
Enn Tobreluts soovitab: kerged ja maitsvad salatid
«SUPERFOOD» roheline tervisesalat:
• kirsstomatid (poolitatuna)
• füüsalid (poolitatuna)
• avokaado (pigistatud sisse, st nn lömastatuna)
• lutserni ja mungoa idud
• kurk
• noor spinat
• ruccola
• mangoldi lehed
• värske till (soovi korral)
• punane sibul
• goij marjad leotatuna õunamahlas
• seemnesegu röstituna
• õunaäädikas
• must pipar ja sool
Tabulla salat:
• kirsstomat või tomatimari (tomberry)
• granaatõunaseemned
• värske till
• lehtpetersell
• roheline sibul
• värske münt
• bulgurnisu
• sidrunimahl (värskelt pressitud)
• oliivõli, must pipar, sool