Täna pälvisid tunnustust Kristiine kauneimad koduaiad

Minna Annabel Tismus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiines tunnustati kauneimaid koduaedasid.
Kristiines tunnustati kauneimaid koduaedasid. Foto: Kristiine linnaosa valitsus

Kristiine linnaosa valitsus tunnustas täna eesotsas linnaosavanem Jaanus Riibe ja linnamajandusosakonnaga nelja Kristiine kaunimat koduaeda. 

Selle aasta juunis kuulutas Kristiine linnaosa valitsus välja «Heakorra ja kaunima koduaia konkursi 2018», et tunnustada usinaid koduaednikke. Konkursi tulemusena otsustati tunnustada nelja maja koduaeda: Tüve 14/16, Energia 5, Energia 9 ja Kotka 24.

Heakorravõistlusel hinnati hoonete ehituslikku ilu ja korrashoidu, terviklikku eluruumi, sobiva mikrokliima loomist lastele, õue ilu- ja tarbeaia, puude, põõsaste ja väikevormide korrashoidu, keskkonnakaitse ja heakorranõuetest kinnipidamist.

 Žürii hindas eelkõige osalemissoovi ja julgust oma aia eksponeerimisel. 
 Žürii hindas eelkõige osalemissoovi ja julgust oma aia eksponeerimisel. Foto: Kristiine linnaosa valitsus

«Tore on, et saime tunnustada nelja koduaeda. Žürii hindas eelkõige osalemissoovi ja julgust oma aia eksponeerimisel ning tänab kõiki julgeid naabreid, kes andsid meile märku oma naabrite kaunist aiast,» ütles Jaanus Riibe. 

«Kaunis koduaed saavutatakse pikaajalise töö ja armastusega. Loodame, et see annab ka teistele tõuke järgmise aasta kauneima aia konkursil osalemiseks,» lisas Riibe.

Konkursi eesmärgiks oli ühise elukeskkonna korrastamine, linnaosa heakorra võistluse traditsioonide jätkamine, linnaosa ilu ja omapära säilitamine ning tublide koduaednike tunnustamine.

Kõik osalejad said kingituseks Astrid Lindgreni roosiistiku. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles