Tohutu ebaõnn: lotovõidust ilma jäänud pensionär süütas kogemata oma kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loteriipiletid.
Loteriipiletid. Foto: Paul wishart / PantherMedia / Paul wishart

Juhuste kokkulangemine jättis inglise vanahärra lotovõiduta ning oleks peaaegu viinud ka tema kodu.

Barrie Enderby on ilmselt Suurbritannia üks õnnetumaid mehi. Jalgrattaga auto alla jäänud 78-aastane vanahärra jäi tänu haiglas veedetud ajale ilma oma 11 092 euro suurusest lotovõidust. Mehe ebaõnn jätkus ka tema kodus, kus pliidile unustatud pann oleks ta peaaegu kodukoldest ilma jätnud. 

Endine jalgpallur ning kriketimängija sai möödunud pühapäeval kokkupõrkes autoga üsna õnnetult viga. Lotopiletit ostma läinud mehe teekond lõppes haiglapalatis, vahendab thesun.co.uk. Enderby sai alles tagantjärele teada, et tema valitud lotonumbrid, mis olid inspireeritud mehe tütre sünnipäevast ja majanumbrist, oleks garanteerinud talle veidi rohkem kui 11 000 eurot.

Koduravile saadetud mees otsustas seepeale oma kurbust alkoholiga leevendada. Parasjagu õhtusööki valmistanud Enderby vajus aga suurest väsimusest unne ning ärkas suitsuanduri röökiva märguande peale. Vanahärra kallas gaasipliidile veidi vett, tehes olukorra veelgi hullemaks. Tänu naabrite kiirele reageerimisele suudeti vanahärra ning tema kodu õnneks kõige hullemast säästa. Muheda vanataadi eest kannavad edaspidi hoolt tema lähedased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles