Valvsad naabrid aitasid päästa 12. korruse aknal kõõlunud poisikluti elu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Nuuksumist kuulnud alumise korruse naaber aitas oma kiire reageeringuga päästa väikemehe elu.

Hiinas kõõlus Chongqing Shi linna kortermaja 12. korruse aknaplekil viieaastane poisslaps, kelle päästis halvimast poisikluti nuuksumist kuulnud naaber. 

Üksinda kodus viibinud väikemees otsustas maailma avastada ning uurida, milline on elu teiselpool akent, vahendab 9news.com.au. 12. korruse aknal kõõlunud poisike mõistis aga olukorra tõsidust alles siis, kui ilmnesid esimesed takistused akna vahelt tuppa pugemisel.

Nutma puhkenud poisiklutti kuulsid õnnekombel alumise korruse naabrid, kes viivitamatult politsei kutsusid. Korravalvurite saabumist oodanud naabrid üritasid senikaua poisikesega kontakti saavutada ning väikemeest lohutada. 

«Poiss seisis kikivarvul väga kitsa ääre peal. Poisi kannad olid õhus ning käed hoidsid kramplikult aknaraamist kinni. See oli tõesti ohtlik olukord,» rääkis kohale saabunud politseiametnik Jiang Haigang. 

Korravalvuritel õnnestus poisike akna vahelt tuppa tõmmata ning viimane pääses korraliku ehmatuse ning õppetunniga terveks eluks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles