Õuduste üüripind: 1400 eurot räämas korteri ja vohava hallituse eest

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iirimaal küsitakse elamiskõlbmatu korteri eest krõbedat üürihinda.
Iirimaal küsitakse elamiskõlbmatu korteri eest krõbedat üürihinda. Foto: Oliver Gressieker / PantherMedia / Oliver Gressieker/ Scanpix

Hoolimata ebasanitaarsest elukeskkonnast, küsib selle kortermaja omanik oma üürnikelt üsna krõbedat üürihinda. 

Dublini ühes hinnatuimas elupiirkonnas antakse üürile üsna täbaras seisukorras elupinnad. Hallitusest, reoveest ja mõradest pakatavad korterid on sealjuures hiiglasliku hinnasildiga - naeruväärselt väikeste ning räämas korterite eest küsitakse 1400 eurot kuus. 

Üheteistkümnest korterist koosnev viiekorruseline elumaja on vallandanud korraliku sõnasõja kortermaja omaniku ning selle elanike vahel, vahendab independent.ie. Lisaks ei soovi ka mitmed teenusepakkujad üle selle läve astuda. Möödunud aastal kortermajja väljakutse saanud elektrikud keeldusid sinna naasmast, kuna pidasid reoveest tingitud haisus töötamist ebainimlikuks. 

«Igal mündil on kaks poolt. Mul on olnud palju tegemist üürnikega, kes on oma üürimaksed tasumata jätnud,» ütles maja omanik Sarah Ryan väljaandele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles