Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Mida teha ahjulõhe jääkidest?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Toiduklubi

Toiduklubi «Toiduga sõbraks» toitumisnõustaja Kristin Salupuu tegi kodus ahjulõhet ja seda jäi nii palju üle, et sellest sündis kaks uut retsepti. Väärt toitu ei maksa raisku lasta!

Kalapasta

Pasta jaoks hakkis Kristin sibula, küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatid, tükeldas paprika ja 2 porgandit. Kuumutas kergelt pannil ja keetis samal ajal täisterapastat (Herkuless kaerapastat). Lõpus lisas pannile küpsetatud kala, mõned kirsstomatid, pasta ja ohtralt tilli.

Kalasupp

Supi jaoks kasutas Kristin seekord Foodstudio kalapuljongit. Pani selle vaikselt keema ning lisas porgandit, kartulit, paprikat. Peale lühikest keetmist lisas ta peterselli, rohelist sibulat, keedetud vutimunad ning küpsetatud kala.

Head toidu «taaskasutamist»!

Tagasi üles