Petuskeemi ohvriks langenud paar oli sunnitud uue kodu kahjudega maha müüma

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jillian Widlake/ SWNS.COM / Jillian Widlake/ SWNS.COM

Johnathan ja Jillian Widlakel sai kõrini katteta lubadustest ning arendaja udujutust, niisiis otsustas nördinud abielupaar äsja valminud kodu 56 000 euro võrra soodsamalt sotsiaalmeedias maha parseldada.

Widlakede pere õudusunenägu sai alguse möödunud aasta märtsikuus, mil perekond tegi 30 836 eurose sissemakse uue kodu soetamiseks. Sellest ajast peale on arendaja abielupaarile vaid katteta lubadusi ning valelootust jaganud.

«Meile öeldi, et saame juunikuus sisse kolida. Mu abikaasa sugulane sõitis ehitusplatsist viimati maikuus mööda ning väitis, et ehitus pole poole pealgi veel,» ütles 35-aastane Jillian väljaandele dailymail.co.uk. 

Foto: Jillian Widlake/ SWNS.COM / Jillian Widlake/ SWNS.COM/Scanpix

Sissekolimiskuupäev lükkus naise sõnul pidevalt edasi. Perekonda saatnud murepilved ja stress ei paistnud aga ka sissekolimise järel kaduvat. Ehituspraagist tulvil ning lõplikult viimistlemata kodu vajas pidevalt siit-sealt nokitsemist ning lisainvesteeringuid.

Foto: Jillian Widlake/ SWNS.COM / Jillian Widlake/ SWNS.COM/Scanpix

Pettunud abielupaar otsustas oma elus seega uue lehekülje pöörata ning soetatud kodu maha müüa. Vimm arendaja vastu saadab perekonda ilmselt nende elupäevade lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles