/nginx/o/2018/09/14/11416270t1h1d9e.jpg)
Vürtsikas kimchi on maitseküttide meelel ja keelel. Oma kodumaa ühe põhilise rahvusroa hingeelu seletab lahti Korea restorani Gotsu peakokk Kyuho Lee.
Vürtsikas kimchi on maitseküttide meelel ja keelel. Oma kodumaa ühe põhilise rahvusroa hingeelu seletab lahti Korea restorani Gotsu peakokk Kyuho Lee.
Koreast pärit kimchi, hapendatud ja vürtsidega maitsestatud Hiina kapsas või muu köögivili, on viimaste aastate menutiirudel ümber maakera pidama jäänud ka Eestisse. See on leidnud koha edumeelsetes kulinaarialettides ja söögikohtades, näiteks Ülos bataadifriikate kaaslasena või Reval Cafés rostbiifi salati põhjana. Isegi Briisi kalakonservis lebavad praetud kilud kimchi-kastmes.