Vürtsikas kimchi on maitseküttide meelel ja keelel. Oma kodumaa ühe põhilise rahvusroa hingeelu seletab lahti Korea restorani Gotsu peakokk Kyuho Lee.
Tellijale
Kõige moodsam hapukapsas
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koreast pärit kimchi, hapendatud ja vürtsidega maitsestatud Hiina kapsas või muu köögivili, on viimaste aastate menutiirudel ümber maakera pidama jäänud ka Eestisse. See on leidnud koha edumeelsetes kulinaarialettides ja söögikohtades, näiteks Ülos bataadifriikate kaaslasena või Reval Cafés rostbiifi salati põhjana. Isegi Briisi kalakonservis lebavad praetud kilud kimchi-kastmes.