Külalised teispoolsusest: pereisa avastas magava pisitütre toast kummalise hõljuva olluse

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise pere beebikaamera jäädvustas midagi erakordselt ebamaist, millele ehmunud pere nüüd ekstrasensitiividelt selgitust otsib.

Beebimonitori vahendusel pisitütre õndsat und jälginud Stephen Armstrongi ehmatus oli suur kui ekraanilt ühtäkki midagi tavatut silmas. Tütre toas hõljus ere, ebamaiselt kummaline ollus. Kaamerasilmas nähtu jättis 31-aastase pereisa sõnatuks ning viimane pidi koguni mõned sekundid julgust koguma, et tütre tuppa siseneda.

«Ma kangestusin ja ei suutnud liigutada,» ütles Armstrong väljaandele dailymail.co.uk. «Ma küll ei usu vaimudesse ja teispoolsusesse, ent see oli tõesti midagi ebamaiselt veidrat,» lisas ta.

Tütre tuppa minnes müstiline hõljuv ollus kadus, ent pereisa kabuhirm mitte. Sensitiivide ja paranormaalsete nähtuste uurijate poole pöördunud pereisa väitel ole see esimene kord, mil pisitütre toas midagi ebatavalist aset leiab. Möödunud korral olevat külalised teispoolsusest tütre voodile nimelt ühe nuku asetanud. Toona veidrast asjaolust mööda vaadanud pereisa soovib aga seekord sotid lõplikult selgeks teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles