Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Äärmiselt kiire õhtusöögi retsept on internetis tõeliseks hitiks kujunenud (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: pixabay.com

Kes ei tahaks tööpäeva õhtul köögis võimalikult vähe aega veeta? Nüüd on olemas retsept, millest vähem ajakulukas on küll vaid eelmise päeva õhtusöögi soojendamine.

Veebis on viimastel nädalatel ringlema läinud üks pastaretsept, mis on hämmastav selle poolest, et valmib otsast lõpuni ühes potis ja väga kiiresti, kirjutab The Kitchn.

Vürtsikas tomati-vorstipasta

Vaja läheb:

400 grammi linguine´i pastat
400 g purustatud tomateid
pool fenkolimugulat
peotäis värsket basiilikut
meelepärast tükeldatud vorsti, hästi sobib näiteks chorizo
2 teelusikatäit oliiviõli
teelusikatäis soola
pool teelusikat pipart

Tee nii:

Pane kõik komponendid potti ja lisa liiter vett. Lase kõik keema, keeda, liiguta pastarooga pastatangide abil, et vältida pasta kokkukleepumist. Keeda, kuni pasta on al dente ja peaaegu kogu vesi ära keenud. Selleks kulub 8-9 minutit. Lisa peale veel peotäis värsket basiilikut ja serveeri.

Me tõesti väga kahtleme, kas sellest retseptist lihtsamaks ja kiiremaks on võimalik minna?

Tagasi üles