:format(webp)/nginx/o/2018/09/19/11428045t1h769a.jpg)
Toitumisnõustaja Erik Orgu jagab oma blogis kolme tervislikku ja head oliiviõlikastet, mis muudavad paremaks ükskõik missuguse roa – salatist lihani. Head katsetamist ja isu!
Toitumisnõustaja Erik Orgu jagab oma blogis kolme tervislikku ja head oliiviõlikastet, mis muudavad paremaks ükskõik missuguse roa – salatist lihani. Head katsetamist ja isu!
Kastmepõhi
Sega sidrunimahl ja oliiviõli, peaksid tundma head tasakaalustatud maitset oliiviõli sidruni vahel. Lisa sool ja must pipar ning sega. Lisa vähehaaval küüslauku nii, et maitse oleks väga tagasihoidlik, kui tugevamat maitset soovid, siis lisa juurde. Lisa vähehaaval mett, magusama maitse puhul suurenda kogust. Kui põhi on valmis, siis lisa meelepärased ürdid allolevate juhendite järgi:
Kalale:
Kanale:
Lihale: