Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: maapähklivõiga dipikaste

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Alena Dvorakova / PantherMedia / Scanpix

Toitumisnõustaja Erik Orgu soovitab vahepalaretsepti, mis on eriti hea, kui kipud hädas olema tühja kõhuga – maapähklivõi täidab kõhtu tükiks ajaks ning nii on sul kergem järgmise söögikorrani muretult vastu pidada.

Maapähklivõis leidub palju mineraalaineid, näiteks magneesiumi, kaaliumi, rauda, tsinki ning vitamiine E, B1, B2, B5 ja B6. Soovitan sul alati valida selline pähklivõi, millele poleks lisatud suhkrut, säilitusaineid ega paksendajaid.

Vaja läheb:

  • 100 g suhkruvaba maapähklivõid
  • 100 g Kreeka jogurtit
  • 1-3 datlit

Sega kõik komponendid köögikombainis või saumikseriga ja ongi valmis! Kas saaks olla lihtsam?

Tagasi üles