Lihtne ja soodne remondinipp tõstab maja väärtust märkimisväärselt

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seina värvimine.
Seina värvimine. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Selleks, et remondiga maja väärtust ja meeldivust tõsta, ei ole vaja palju pingutada: hea mulje saab pakutavast kinnisvarast jätta väga vähese vaevaga.

Nimelt, nagu kirjutab portaal This Old House, piisab vaid sellest, kui teha kodus põhjalikud värviparandused või, veel parem, kõik seinad lihtsalt üle värvida.

See ei võta palju aega ega ammugi mitte raha, aga jätab pakutavast kinnisvarast oluliselt värskema ja kaasaegsema mulje. Kui tahad eriti moodsaks minna, tasuks silmas pidada ka trendivärve: näiteks praegu on moes hallid toonid, mis on samas ka piisavalt ajatud.

Päris kindla peale välja minnes tasuks jääda siiski täiesti tavalise valge seina juurde, sest see on niivõrd neutraalne taust, et sobib kõigile ega tekita kelleski tunnet, et sissekolimise järgselt tuleks kohe värvitöödega tegelema hakata.

Vannituba, muide, soovitatakse võõbata sinist tooni - seda muidugi juhul, kui seal värvitavat seinapinda üldse on. Sinine vannituba pidi miskipärast võimalikule ostjale kõige sümpaatsema mulje jätma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles