- 135 g kaerahelbeid
- 100 g mandleid
- 4 datlit (peavad olema pehmed ja mitte siirupiga)
- 4 spl rafineeritud kookosrasva
Segada kõik koostisosad köögikombainis või saumikseriga läbi ja segu suruda ühtlaselt tugevalt ca 25 cm läbimõõduga küpsetusvormi. Küpsetada ahjus 180 kraadi juures ca 15 min või kuni see on kuldpruun. Seejärel tõsta põhi jahtuma.
- 175 g datleid (kui pole pehmed, siis leota kuumas vees 5-15 min)
- 100 g mandleid
- 4 spl vahtrasiirupit
- vaniljekoor (maitse järgi)
- 1-3 näpuotsatäit soola
- 3 spl rafineeritud kookosrasva
Segada kõik koostisosad köögikombainis või saumikseriga ning laotada jahtunud koogipõhjale.
- 3 banaani
- 300 ml vahukoort
- 1-2 spl vahtrasiirupit
Viiluta banaanid ja jaota need ühtlaselt karamellile. Vahusta vahukoor ning lisa sellele siis 1-2 spl vahtrasiirupit. Laota segu ühtlaselt banaanidele.
- 1 küps avokaado
- 20 g toorkakaod
- 40 g vahtrasiirupit
- kaneeli
Sega kõik komponendid saumikseriga läbi, pane segu pritskotti ning lase segu ühtlaselt vahukoorele.
Hea oleks lasta koogil seista külmkapis vähemalt tund aega, kindlasti katta kilega.