![Artikli foto](http://f10.pmo.ee/1afOopOgUPJ49ep3cmh4SFsWDWM=/1442x0/filters:focal(148x681:586x920):format(webp)/nginx/o/2018/09/27/11450534t1hf704.jpg)
Tippkokk Anni Arro jagab rahvusvahelisest südamenädalast inspireerituna retsepti, mis on südamesõbralik ja sügisene.
Tippkokk Anni Arro jagab rahvusvahelisest südamenädalast inspireerituna retsepti, mis on südamesõbralik ja sügisene.
Brokoli-kõrvitsa pasta
Kahele inimesele
Koostisosad:
Valmistamine:
Eemalda brokoli puitunud kand ja eralda õisikud. Keeda õisikuid vees umbes 5 minutit ning nõruta. Lõika kõrvits kuubikuteks ja prae oliiviõlis kuldseks. Lisa hakitud rosmariin ja küüslauk. Prae minutike ja lisa brokoliõisikud ja kikerherned. Vahepeal keeda penned soolvees (minuti võrra vähem kui pakil kirjas) ja nõruta. Vala penned pannile, sega ja lisa vajadusel natuke vett, et pasta jääks mahlasem. Kõige lõpus lisa tükeldatud toorsuitsusink ja hakitud petersell. Maitsesta pipraga, kui tarvis, lisa pisut soola. Serveeri pasta värskelt riivitud parmesani juustuga.