Põrgulik üürnik omastas heauskse üürileandja korteri ning keeldus lahkumast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nina Zhao kodu.
Nina Zhao kodu. Foto: realestate.com.au

Puuküürnik omastas heauskse üürileandja korteri ja teenis selle arvelt aastatega  üsna priske kopika.

Põrgulik üürnik tegutses mitu aastat oma üürileandja, Nina Zhao, selja taga. Esmapilgul asjalikkusest ning usaldusväärsusest pakatanud mees osutus õnnekütist varganäoks, kes tegutses vaid iseenda huvides.

34-aastane Zhao soovis aastaid kestnud üürisuhet lõpetada ning ise oma koduseinte vahele naasta, vahendab realestate.com.au. Seadusekuulekas naine tegutses paragrahvide järgi ning andis üürnikule oma peatsest inspektsioonist ennetavalt teada. 

Üürikorterit kaema minnes oli Zhao üllatus suur - ühe üürniku asemel oli naise koju end mugavalt öömajale sättinud koguni neli mitmeliikmelist perekonda. Eraldi tubades elavad leibkonnad oli naise üürnik tabalukuga üksteisest eraldanud. Selgus, et üürnik oli kõik need aastad Zhao kinnisvara arvelt hoopis enda varandust kasvatanud. Ebaseaduslikele kaasüürnikele lisaks polnud Zhao ametlik üürnik ka maja heakorda kuigi palju panustanud. Naise kodus valitses pehmelt öeldes korralagedus. 

«Igalpool oli prügi, uriiniga täidetud purgid maja ees ning majatagune oli lausa džungel,» rääkis Zhao väljaandele. Sulist üürnikul jäi naise külastuse järel veel õigust ülegi - mees keeldus lahkumast ning ähvardas Zhaod ja naise perekonda. Seadusesilma abiga õnnestus naisel puuküürnik ning tema seltsilised välja tõsta. Naise kodule tekitata kahju ulatub aga tuhandetesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles