Improviseeritud miniköögi võib püsti panna nii mereranda, metsasoppi kui ka tillukesse tuppa, kinnitab personaalkokk Moonika Lauba. Praegu eelistaks ta köögiks metsa, mille annid tema toidupaletis sügisel tooni annavad.
Tellijale
Appi tõttab personaalkokk: praadi saab ka üksikul saarel
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just üksikult saarelt personaalkokk Moonika Lauba paar aastat tagasi kõlava nime, kuid lihtsa sisuga kokandusega algust tegigi. See oli Hobulaiul, kus ühes maakodus peeti firma suvepäevi. Neljaks söögikorraks tuli kaatril kohale tarida kogu killavoor alates nõudest ja lõpetades tarvilike toiduainetega. Muu hulgas oli menüüs Värska marinaadis šašlõkk, mooritud veisepõsk, kuivatatud kalad, soolapeki ja sibulaga leib.