Enne ja pärast: väsinud ilmega köögist sai IKEA toodete musternäidis

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

IKEA köögist unistanud Tabitha Shakespeare sai kõik, millest ta unistas ja enamgi veel.

Tabitha sõnul oli ta endises köögis küll rohkelt hoiustamisruumi, ent millest tõsiselt vajaka jäi, oli silmailu ja meelerahu. Pealehakkajast naisele tõttas appi IKEA köögidisainer, kellega möödus koostöö pigem üle kivide ja kändude. Visa naine ei olnud nõus kompromisse tegema ning kujundas köögi täpselt enda äranägemise järgi. 

«Ärge leppige kohe esimese lahendusega. Mul oli oma väikese köögi osas väga palju nõudmisi ja soove, mille osas ma ei olnud nõus kompromisse tegema. IKEA disainer hoiatas mind igal sammul, ent ma ei lasknud endale pähe istuda, kuna teadsin, mida tahan,» kirjutas Tabitha oma veebiblogis.

Naise sõnul oli tegemist väga ajamahuka projektiga, mis eelarve puudumisel, veelgi pikemaks venis. Köögi valmimishetkel oli naise rahatasku ligi 6000 euro võrra õhem. 

Oma köögi IKEA toodete ümber ehitanud Tabitha on enda sõnutsi valminud tulemusega enam kui rahul. Uues köögis on varasemast rohkem värve ning isikupära. Samuti kiidab Tabitha oma praktilist ruumikasutust - väikeses köögis on kõik käe-jala ulatuses, ent samal ajal pole midagi, mis häirivalt ette jääks või pinnuks silmas oleks.

Tagasi üles