Korteriühistute suurfoorum: esimene aasta uue korteriomandi- ja korteriühistuseadusega

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Korteriühistute Liit kutsub foorumile.
Eesti Korteriühistute Liit kutsub foorumile. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Korteriühistud üle Eesti kogunevad 9. oktoobril kell 10 Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskusesse XXI suurfoorumile. 

Eesti korteriühistute suurfoorumil heidetakse pilk möödunud aastale uue korteriomandi- ja korteriühistuseaduse valguses. Luubi alla võetakse rakendunud seadusega kaasnevad muudatused ja murekohad. Lisaks käsitletakse elektri hinnatõusu ning jäätmeveo korraldamist. Puudutamata ei jää ka kortermajade riikliku renoveerimistoetusega seonduv.

«See on oluline päev korteriühistutele üle Eesti võtmeküsimuste arutamiseks ning teemad peaks korda minema kõigile kortermajades elavatele inimestele,» rõhutas Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige ja õigusosakonna juhataja Urmas Mardi.

Foorumi ettekandes keskendub Mardi juriidilistele küsimustele, mida ta põhjalikumalt käsitleb ka oma uues raamatus «Nõuandeid korteriühistutele: kuidas rakendada uut korteriomandi- ja korteriühistuseadust?». Lisaks tulevad jutuks korteriühistu põhikiri, üldkoosolek ja korduskoosolek.  Raamatust, mida suurfoorumil soodushinnaga soetada saab, leiab ka korteriühistu näidispõhikirja, mille on koostanud Eesti Korteriühistute Liidu jurist Margus Saulep. 

Foorumi kava leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles