Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: banaani-pirni-kurgi smuuti

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Toiduliit

Noortele suunatud kokandusringide korraldaja, smuutimeister Marek Sild soovitab tervislikku ja hõrkude maitsekooslustega smuutiretsepti, milles on aukohal kodumaine piimatoode.

Banaani-pirni-kurgi smuuti:

  • 250 ml keefirit
  • pool banaani
  • pikemast kurgist veerand
  • 1 keskmine pirn
  • pool tl chia seemneid

Smuuti valmib kiirelt ja lihtsalt – blenderda või nuimikserda kõik koostisosad ja naudi!

Märksõnad

Tagasi üles