Kolm kõige kummalisemat juhtumit naabritega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudishimulik naaber.
Uudishimulik naaber. Foto: Phovoi R. / PantherMedia / Phovoi R.

Meil kõigil on rääkida mõni rohkem või vähem kummaline lugu naabritega, kuid mõnel on olnud juhust kokku puutuda eriti värvikate juhtumitega.

Veebikeskkonna Reddit kasutajad jagavad oma kõige märkimisväärsemaid kogemusi naabritega. Toome siinkohal ära kolm neist. 

Puupesija

Kui sageli oled sina näinud oma naabrit puid pesemas või seda ise teinud? Ühel naisel aga on naaber, kes teeb seda regulaarselt. Mis põhjusel, ei ole küll teada, kuid oma tööle on naaber äärmiselt pühendunud. 

Rõdul turnija

«Ma olin just sisse kolinud ühe tornmaja 21. korruse korterisse, kui mu ukse taha tuli noormees, kes küsis, kas mulle sobib, et ta kasutab minu rõdu ühe peatuspaigana teekonnal meie tornmajast naabertornmajas elava sõbra juurde,» kirjutab üks kasutaja. «Ma ütlesin, et see on okei, kui mind kodus pole või aknakatted ees on,» lisab ta.

Usutüütajad

Kolmas kasutaja kirjutab, et nende naabruses elas sügavalt usklik pere, kes neile igal pühapäeval kirikusse sõidutamise võimalust pakkus. «Me keeldusime iga kord, kuust kuusse, aastast aastasse,» kirjutab kasutaja. Kui nad maja maha müüsid, kuulsid nad mõne aja pärast, et selle uued omanikud olid usklikule perele lähenemiskeelu võtnud, sest ei suutnud pidevaid kutseid enam välja kannatada.

Millised on sinu kummalised kokkupuuted naabritega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles