Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hea nipp aitab poesalatit oluliselt kauem värskena hoida

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmik.
Külmik. Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Poest ostetud roheline salat kipub väga ruttu riknema. Üks nipp aitab selle eluiga aga päris oluliselt pikendada.

Pakitud roheline salat kipub külmikus säilitades väga ruttu niiskusest hallitama ja mädanema minema. Seda on aga väga lihtne võimalik vältida ja rohelise salati eluiga märkmisväärselt pikendada, vahendab House Beautiful.

Selleks, et roheline salat kuivem ja värskem püsiks, paigalda salatipakendisse mõned majapidamispaberid, mis liigse niiskuse endasse imavad. Nii ei saa see salatit mädanema ajada.

Sama lahendust võid kasutada ka puu- ja juurviljadega ning maitsetaimedega, mille puhul liigniiskus probleeme tekitama kipub. 

Tagasi üles