/nginx/o/2018/10/18/11507474t1ha0c6.jpg)
Mahetoorainest retseptide autor Viktoria Bystrjak-Butorina on lähenenud kikerhernele ning hummusele omamoodi. Tahad järele proovida?
Mahetoorainest retseptide autor Viktoria Bystrjak-Butorina on lähenenud kikerhernele ning hummusele omamoodi. Tahad järele proovida?
Retsept on mõeldud 2-4 inimesele
Vaja läheb:
2 tassitäit keedetud kikerherneid
2 spl tahhinit
1 sidruni mahl
1 küüs küüslauku
2 tl chana masala maitseaine segu
tassitäis vett
maitse järgi Himaalaja soola
serveerimiseks köögiviljakange
Tee nõnda:
Pane kõik koostisosad blenderisse või köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Vett lisa töötlemise käigus vähehaaval, et saavutada mõnus ja kreemjas konsistents.
Liigne vee lisamine võib hummuse liiga vedelaks ja maitsetuks muuta.
Serveeri koos värskete köögiviljadega ning soovi korral nõrista peale veidi oliiviõli.
Retsepti autor: Viktoria Bystrjak-Butorina ning Loodusvägi
Allikas: https://loodusvagi.ee/retseptid/hummus-viktoria-moodi/.