Külluslikud ning seemnerikkad võileivad sobivad suurepäraselt ka täitvaks vahepalaks, mida kooli, tööle või matkale kaasa meisterdada. Hooajale kohaselt on retseptidesse lisatud ka vürtse, et hoida organism seest soojana. Koostisosade kasutamisel soovitab Ostrat lähtuda oma isust ja vürtsitaluvusest ning sättida komponentide kogused julgelt oma äranägemise järgi.
Retseptisoovitus: väge täis võileib toekaks hommikusöögiks või vahepalaks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- sinki
- pepperoni't
- juustu
- jalapenot
- seemnerikast seemneleiba
- Röstitud peedihummust
- lahjat majoneesi
- tilli, peterselli
Valmistamine:
1. Sega omavahel majonees, till, petersell ja peedihummus.
2. Lisa röstitud Seemneleivale eelnevalt segatud määre, juust, kurk, pepperoni, sink ja viilutatud jalapeno ning kata teise viilu leivaga.
3. Lõika võileib pooleks ning serveeri meelepäraselt.