Need varem iseenesestmõistetavana tundunud esemed on meie kodudest kadumas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kell
Kell Foto: Pexels / CC0 Licence

Veel mõni aasta tagasi tundusid need seadeldised meie kodudes üsna iseenesestmõistetavana, aastal 2018 on need esemed aga inimeste huviorbiidilt kadunud. 

2018. aasta, nagu iga eelnevgi, on toonud uut hingamist nii ehitussektorisse kui ka sisekujundusmaailma. Uuenduslike lahenduste valguses on aga rohkelt esemeid, mis oma müüginumbrite poolest enam silma ei paista ning mida koduomanikud ilmselt ka järgnevatel kalendriaastatel soetada ei kavatse.

Väikesed ekraanid

Inimeste huvisäde kõrgresolutsiooni toetavate telerite vastu on tõusnud ning väiksemad ekraanid lükatakse peagi troonilt, vahendab housebeautiful.com.

Äratuskellad

Nutikad vidinad on äratuskella tööülesanded üle võtnud ning eelseisvatel aastatel väheneb tirisejate osakaal poodides ilmselt veelgi.

Lauaarvutid

Kohmakad ning suured lauaarvutid on samuti asendumas mitmete nutividinatega, mis lisaks oma väiksematele mõõtudele ka oluliselt rohkem silmailu pakuvad.

Uksekell ja uksekoputi

Traditsiooniliste uksekellade ja -koputite tähetund on samuti möödas ning nutikad tehnikalahendused nõuavad tähelepanu endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles