61 tippkokka avasid raekoja platsil järjekordse Tallinna restoranide nädala

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümnendat korda toimuval Tallinna restoranide nädalale 1.-7. novembrini osaleb 61 Tallinna tipprestorani. Nädala raames väljapandud lõuna- ja õhtusöögid koosnevad restoranide tavapärasest menüüst, et anda soovijatele võimalus nautida soodsama hinnaga Eesti tippkokkade loomingut.
Kümnendat korda toimuval Tallinna restoranide nädalale 1.-7. novembrini osaleb 61 Tallinna tipprestorani. Nädala raames väljapandud lõuna- ja õhtusöögid koosnevad restoranide tavapärasest menüüst, et anda soovijatele võimalus nautida soodsama hinnaga Eesti tippkokkade loomingut. Foto: Andres Raudjalg

Tallinnas raekoja platsil kogunesid eile Eesti parimad kokad, et anda start täna algavale Tallinna restoranide nädalale. Külma ja niiskust trotsides poseerisid kuuskümmend üks peakokka kokamütside ja põlledega nii ajakirjanikele, turistidele kui tallinlastele.

Tallinna restoranide nädala üks eestvedajatest Kalev Tanner rääkis, et kümne varasema korraldusaasta jooksul pole restoranide nädala vastu nii suurt huvi veel täheldatud kui sel sügisel, mil päev enne ametlikku nädala algust on ära ostetud rohkem kui pool saadaolevast paarikümne tuhandest istekohast.

«Hiljaks pole aga ükski gurmaan jäänud – aasta maitsekaimale nädalale on veel pakkuda nii lõuna- kui õhtusööke,» kinnitas Tanner.

Startis järjekordne Tallinna restoranide nädal. On kujunenud traditsiooniks, et raekoja platsis jäädvustatakse ürituse stardihetk meeleoluka ühispildina. 
Startis järjekordne Tallinna restoranide nädal. On kujunenud traditsiooniks, et raekoja platsis jäädvustatakse ürituse stardihetk meeleoluka ühispildina. Foto: Andres Raudjalg

1.–7. novembrini toimuval Tallinna restoranide nädalal osaleb 61 Tallinna tipprestorani. Nädala raames väljapandud lõuna- ja õhtusöögid koosnevad restoranide tavapärasest menüüst, et anda soovijatele võimalus nautida soodsama hinnaga Eesti tippkokkade loomingut.

«Kahekäiguline lõunasöögi menüü maksab 10–15 eurot ja kolmekäiguline õhtusöögi menüü 20–30 eurot,» sõnas Tanner.

Tallinna restoranide nädala kohti saab broneerida https://www.tallinnrestaurantweek.ee/, kus on välja toodud kõik Tallinna restoranide nädalal osalevad restoranid ning pakutavad lõuna- ja õhtusöögi menüüd.

Broneerimine lõppeb 6. novembril. Tallinna restoranide nädala pakkumisi saab soetada üks päev enne lõuna- või õhtusööki, samale päevale pakkumisi osta ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles