Selgub, et närvesööva toidukile õige koht on hoopis külmkapis, mitte meie söögisahtlites.
Kas teadsid: selle vahendi külmkapis hoidmine muudab selle kasutamise oluliselt hõlpsamaks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukile lahti rullimise peent kunsti on üsna raske omandada. Isekleepuv kile sööb inimeste närvirakud ning viib üleüldise meeleolu. Selleks, et seda vältida, tasub oma toidukilerulli edaspidi külmkapis hoida, vahendab goodhousekeeping.com.
Toidukile kaotab nimelt külmaga kokkupuutel osa oma kleepuvusest ning seda peamiselt kahel põhjusel. Esiteks vähendavad madalad temperatuurid oluliselt toidukiles olevat staatilist elektrit. Lisaks sellele vähendavad külmakraadid toidukiles olev polüetüleeni kleepuvust molekulaarsel tasandil, muutes liimainetega täiendatud toidukile hõlpsamini kättesaadavamaks.
Proovi järele!