Kopsaka summa eest maja tellinud mees sai kõvasti petta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraarendaja vedas klienti ninapidi.
Kinnisvaraarendaja vedas klienti ninapidi. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kinnisvarainvestori tellitud kallihinnaline kodu osutus terve naabruskonna naljanumbriks.

Uue kodu eest veidi rohkem kui 239 995 eurot välja käinud 53-aastase Darren Harrise sõnul on ehitajate kokku klopsitud eramu lausa «uskumatu». Oma naabruskonna naljanumbriks oleva maja omaniku sõnul sai selle allakäik ilmselt alguse hetkel, mil kopp maasse löödi.

«Ma sain juunikuus võtmed kätte. Kodu vaatama minnes astusid naabrid, nägu nalja täis, ligi ning pärisid maja tagaseina kohta aru. Müürsepa töö olevat neile juba pikemat aega nalja teinud,» rääkis Harris väljaandele walesonline.co.uk. 

Kehv ehitustöö ning puudujäägid viimistluses ei jäänud 36 aastat ehitusvaldkonnas tegeval mehel märkamata. Sissekolimisthetkest saati on Harris täheldanud üle 80 ehituslikku puudujäägi, eesotsas lainetava tellistest seina ning lõpetades kehvalt paigaldatud ukseraamiga, mis on koguni nii ebakvaliteetselt paigaldatud, et takistab elanike sissepääsu. 

Investeeringu eesmärgil soetatud kodu taastamise võttis Harris esialgu enda õlgadele. Nüüd, mitutuhat eurot hiljem, on inglise mees otsustanud kinnisvaraarendajaga kohtus sotid lõpuks selgeks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles