Kõik, mis kausis, meeldib toidumoele. Isegi mõned valmissöögifirmad tunnistasid hiljutisel toidumessil, et ainult üleskuumutamist nõudvad karbisupid on nende kõige kuumem kaup. Nädalalõpul pange parem ise potid tulele: aasta kokaraamatuks kuulutatud supiraamatu kirjutanud Kristina Efert pakub välja supid, mis istuvad hästi just rõskesse ja pimedasse aega.
Tellijale
Supp on suur mood
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekstra vürtsine tomatirasam Indias ja ühes väikeses Kreeka tavernis kristallselgest mereveest keedetud mereannisupp – neid kaht peab äsja toidumessil FoodFest tänavuse aasta kokaraamatu tiitli võitnud supiraamatu «Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus» autor Kristina Efert oma eredaimateks supielamusteks. Viimatine täiuslikkuseni viimistletud maitsekogemus meenub aga jaapanlaste nuudlisupist ramenist.
Kes tamarindimahlapõhist rasami maitsnud, teab, millise tšillilaksu sealt võib saada. Ja see, et soolaka leemevee toob söögikoha kokk otse merest, ei ole samuti just igapäevane kööginähtus.