:format(webp)/nginx/o/2018/11/12/11566870t1h4796.jpg)
Karaskit nimetati vanasti ka kiirleivaks. Kui leivategu võeti ette parimal juhul kord nädalas, sest see võttis aega ja tegemist, siis karaski sai valmis kiirelt ja tihti käepärastest vahenditest, kirjutab toiduklubi Toiduga sõbraks.
Karaskit nimetati vanasti ka kiirleivaks. Kui leivategu võeti ette parimal juhul kord nädalas, sest see võttis aega ja tegemist, siis karaski sai valmis kiirelt ja tihti käepärastest vahenditest, kirjutab toiduklubi Toiduga sõbraks.
Selle karaski valmistamiseks vajad:
Taigna tegemiseks sega lihtsalt kõik koostisosad omavahel kokku. Näiteks munad ja kohupiim/kodujuust, vedelik (piim/keefir/hapupiim), siis mesi ning sega kokku. Seejärel lisa jahud, sooda ja küpsetuspulber. Sega veidi ja lisa pehme või. Sega kõik ühtlaseks ning pane võiga määritud vormi.
Karaskit võib süüa juustu ja meega või munavõiga. Kindlasti on ka teisi alternatiive, proovi erinevaid maitseid.