Ettevaatust: neljalapseline pere jäi kuivati plahvatuse tõttu kodust ilma

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Pat Scheidemann / Caro / Pat Scheidemann/Scanpix

Eluga pääsenud inglise pere ootab uut võimalust ning põhjalikku selgitust kuivatist alguse saanud põlengule.

Emma Pickeringi peret tabas pühapäeva õhtul kohutav tragöödia - kuivatustsükli käigus põlema plahvatanud kuivati neelas ühes endaga neljalapselise pere kodu.

Pärastlõunal alguse saanud põleng levis kiirelt edasi. Pereemal Emmal, ühes oma tütarde ja elukaaslasega õnnestus küll õigel ajal evakueeruda, ent paraku pidi pere kallis kodu punasele kukele alla vanduma, vahendab thesun.co.uk.

«Ma lesisin voodis, kuna ei tundnud end hästi. Kolm mu tütart olid ülemisel korrusel ning mu elukaaslane vaatas elutoas jalgpalli. Neljas tütar tantsis aga köögis ringi,» märkis ema väljaandele thesun.co.uk.

Vaikselt kulgenud pärastlõuna lõpetas ühe lapse appihüüd. Kõrbe lõhna tundnud tütre kiire reageeringu tõttu õnnestus perel kohemaid põlenguallikas tuvastada. Nähes, et põlengut ei ole enam võimalik omapäi summutada, põgenes pere kodust ning jäi tuletõrjet ootama.

Saabunud päästjad tegid, mis suutsid, ent pere kodu on vaatamata sellele elamiskõlbmatus seisukorras. Lähedaste ning sõprade pool ajutiselt majutust leidnud pere ootab nüüd ekspertiisi tulemusi. Ühtlasi ootab pereema ülevaadet põlengukahjudest, et seejärel edasist plaani koostama asuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles